Ofrojmë dërgim lulesh në shumë qytete dhe vende në botë.

Dërgojmë lule nga Hëna - Shtunë.

Nuk kryejmë dërgesa gjatë festave publike.

Nëse porosisni para orës 10:00 paradite sipas orës lokale (Hënë-Shtunë) mund të kryejmë dërgimin në të njëjtën ditë.

Data dhe koha lokale tani në E Shtunë 17 Gusht (17/08/2019, 09:08:52) .

Të gjitha lulet dërgohet nga punonjësit dhe kontraktorët tanë. Kurrë nuk dërgojmë lule me postë.

Çmimet e treguara përfshijnë tarifat e dërgimit. Nuk ka tarifa shtesë për dërgim.

Nëse mbeteni të zhgënyer me lulet, jua dërgojmë sërish falas!