Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Irlandë. Ne dërgojmë lule me dorë në Dublin dhe 22 qytete, në Irlandë

Lulja kombëtare e Irlandës (Ireland) është tërfili, i cili mund të gjendet kudo nëpër fshatra, duke përfshirë këtu edhe kryeqytetin e Dublinit (Dublin). Ky tërfil ngjan shumë me tërfilin me tre fletë, i cili mbahet gjithmonë në jakën e xhaketës gjatë Ditës së Shën Patrikut. Irlandezët zakonisht dhurojnë këto lule: trëndafila me ngjyra të ndritshme, narcisin e verdhë dhe margaritarë të pikturuar. Margaritarët e bardhë shpesh i dhurohen vajzave të reja si një simbol i dashurisë nga admiruesit e tyre në shkollë. Orkidetë ekzotike janë gjithmonë popullore, ndërsa lulet e diellit dhurohen shpesh nga irlandezët si simbol i ndjenjës së mirë dhe miqësisë. Koha e pranverës sjell një mori ngjyrash në livadhet irlandeze ku lulet glob, lulet amarile dhe zambakët e Pashkëve janë ndër më të zakonshmet. Kryeqyteti i Dublinit është edhe shtëpia e festivalit më të madh të luleve në Irlandë (Ireland), i cili mbahet në parkun Phoenix, ku ekspozohen disa nga arredimet më të bukura me lule në vend. Dublini është edhe shtëpia e Festivalit të Kopshteve të Karlov, i cili nxjerr në pah disa nga kopshtarët dhe hortikulturalistët më të mirë në botë.

Buqeta të Popullarizuara në Irlandë


Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

   
Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

   
Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

   
Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

   
Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

   
Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

   

Ofertë Speciale: Qëndrueshmëri

Informacion