Abejfile Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Abbeyfeale është një qytet tregtarë i rrethuar me male. Kjo e lejon që të ketë një shumëllojshmëri të luleve të egra. Përveç tërfilit që gjendet zakonisht këtu mund të shihen edhe margaritarët dhe susanët në ngjyrë kafe. Gerberat, mëllagat dhe gojëujku janë ndër më të preferuarat në këtë zonë. Zhabinët dhe rozmarina poashtu lulëzojnë në këtë rajon.
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 79.02

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Moderne
USD 59.27

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Buzëqeshëse
USD 59.27

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 59.27

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Joshje
USD 79.02

Joshje

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 92.20

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 59.27

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Thashethemëse
USD 106.68

Thashethemëse

72 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 109.32

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 59.27

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 106.68

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 59.27

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 109.32

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri e Braktisur
USD 109.32

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Kthjelltësi
USD 59.27

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 109.32

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 59.27

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 109.32

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top