Love and Romance


Lavdi
USD 89.39

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Festim
USD 151.43

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 89.39

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 151.43

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 89.39

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 125.14

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 125.14

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Plot Shkëlqim
USD 89.39

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.43

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 151.43

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 89.39

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Pajtim
USD 151.43

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 151.43

Serenatë

Orkid

E hirshme
USD 89.39

E hirshme

Karafila , trëndafila

Luks
USD 89.39

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 89.39

Entuziaste

Trëndafila

Flirtim
USD 89.39

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Paqe
USD 89.39

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 125.14

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 125.14

Përkryerje

24 Trëndafila

Rini
USD 89.39

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 89.39

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 89.39

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E paharrueshme
USD 89.39

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Top