New Baby


Bukuri madhështore
USD 88.60

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Durim
USD 88.60

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

E ëmbël
USD 88.60

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 88.60

Shpresë

Gerbera

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 108.14

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 88.60

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 124.03

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vetmi
USD 124.03

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 88.60

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 150.09

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mikpritje
USD 124.03

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 159.47

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 88.60

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 88.60

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 108.14

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 88.60

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Madhështore
USD 150.09

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 150.09

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 124.03

Përkryerje

24 Trëndafila

Forcë
USD 108.14

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Joshje
USD 108.14

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 91.20

Paç Fat

12 Trëndafila

Fisnike
USD 88.60

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 124.03

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top