Abejfile Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Abbeyfeale është një qytet tregtarë i rrethuar me male. Kjo e lejon që të ketë një shumëllojshmëri të luleve të egra. Përveç tërfilit që gjendet zakonisht këtu mund të shihen edhe margaritarët dhe susanët në ngjyrë kafe. Gerberat, mëllagat dhe gojëujku janë ndër më të preferuarat në këtë zonë. Zhabinët dhe rozmarina poashtu lulëzojnë në këtë rajon.
Modesti
USD 88.60

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 150.09

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 150.09

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Përulësi
USD 88.60

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFO
Të Përkas Ty
USD 108.14

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 88.60

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
E ëmbël
USD 88.60

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Karakter
USD 159.47

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 124.03

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 150.09

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFO
Mahnitëse
USD 159.47

Mahnitëse

Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 88.60

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFO