Abejleiks Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Abbeyleix është i rrethuar nga struktura shumëshekullore të cilat akoma qëndrojnë. Qyteti historik është edhe shtëpia e Kopshteve Fruitlawn. Muret dekorative janë po aqë të bukura sa edhe lulet që rriten në këtë kopshtë. Këtu përfshihen zhabinët dhe livandot aromatike. Margaritarët dhe karanfilat e vegjër rriten në livadhe, së bashku me tërfilin në ngjyrë të gjelbërt të errët.
Flirtim
USD 85.69

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 104.60

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 85.69

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 85.69

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 88.21

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

E re
USD 85.69

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 85.69

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 85.69

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 85.69

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 119.97

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme
USD 88.21

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Karakter
USD 154.25

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 104.60

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Pafajësi
USD 145.18

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri e Braktisur
USD 145.18

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 104.60

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 85.69

Kthjelltësi

8 trëndafila

Ashpërsi
USD 85.69

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Abejleiks. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Abejleiks kohët e fundit : -