An Nás Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thellësisht e Dashuruar
USD 90.02

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Magjepsëse
USD 152.51

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Mikpritje
USD 126.03

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 152.51

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 109.88

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 90.02

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 90.02

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Magjepsje
USD 90.02

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Nënshtrim
USD 152.51

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 90.02

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 90.02

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 152.51

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO