An Uaimh Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Nënshtrim
USD 151.92

Nënshtrim

24 Trëndafila

Magjepsëse
USD 151.92

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 151.92

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 151.92

Vdes për ty

Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 89.67

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 89.67

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 89.67

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Mahnitëse
USD 161.41

Mahnitëse

Trëndafila

Kënaqësi
USD 151.92

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 151.92

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Urime
USD 125.54

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshëse
USD 89.67

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO