Balbriggan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 154.60

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 154.60

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E dhimbsur
USD 91.26

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 154.60

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

E butë
USD 127.76

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Përqafime
USD 111.39

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 91.26

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 91.26

Pranim

3 luledielli dhe karafila

E ëmbël
USD 91.26

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 91.26

Entuziaste

Trëndafila

Mahnitëse
USD 164.26

Mahnitëse

Trëndafila

Vetmi
USD 127.76

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO