Ceatharlach Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 154.46

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 154.46

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Besnikëri
USD 127.64

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 91.17

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 91.17

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Rehati
USD 154.46

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 111.29

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Unitet
USD 111.29

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mahnitëse
USD 164.11

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 91.17

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 127.64

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Përkryerje
USD 127.64

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO