Cill Chainnigh Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rini
USD 91.12

Rini

Trëndafila dhe karafila

Magjepsëse
USD 154.37

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 91.12

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 127.57

Besnikëri

24 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 91.12

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Jeta Është e Ëmbël
USD 154.37

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Humor
USD 111.22

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Fisnikëri
USD 111.22

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 91.12

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 91.12

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 91.12

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Moderne
USD 91.12

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO