Dún Dealgan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urtësi
USD 91.16

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

E ëmbël
USD 91.16

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 111.26

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 154.43

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Forcë
USD 111.26

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

E përjetshme
USD 91.16

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 91.16

Kthjelltësi

8 trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 154.43

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Ngasje
USD 154.43

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 91.16

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 91.16

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Përqafime
USD 111.26

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO