Drogheda Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshje Sekrete
USD 109.56

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 89.76

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Magjepsëse
USD 152.06

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 89.76

Kthjelltësi

8 trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 152.06

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 152.06

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 89.76

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Dashuria e përgjegjshme
USD 89.76

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 89.76

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 89.76

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E butë
USD 125.66

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

E ëmbël
USD 89.76

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO