Dublin Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dublini është kryeqyteti i Irlandës. Ky qytet i gjallë dhe historik poashtu ka edhe kopshtin nacional botanik. Rozmarinat e drithërave janë disa nga lulet të cilët vizitorët mund ti shikojnë. Poashtu ka edhe zhabinë të bukur e të verdhë si dhe lule livadhe. Patjetër që do të prisni të shikoni edhe tërfil e ku kopshtet nuk do të ju dëshpërojnë.
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 104.84

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Hutim
USD 145.52

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 104.84

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 85.89

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Buzëqeshëse
USD 85.89

Buzëqeshëse

Trëndafila

Modesti
USD 85.89

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 104.84

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri ngurruese
USD 88.42

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 85.89

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 88.42

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 145.52

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 85.89

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 154.61

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Melodioze
USD 120.25

Melodioze

24 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 85.89

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 145.52

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri e Braktisur
USD 145.52

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Kthjelltësi
USD 85.89

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Dublin. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Dublin kohët e fundit : -