Dun Laogher Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dun Laoghaire është i njohur për portin e vet gjigand. Por rrugët e qytetit janë ato që të tërheqin vëmendjen. Vazot e varura me lule mund të shihen para çdo shtëpie e dyqani të mbushura me lule shumëngjyrëshe. Trëndafilat e vegjët e të verdhë si dhe zhabinët delikatë janë të zakonshëm. Poashtu ka edhe tërfil, margaritarë, gerbera dhe krizantema. Në disa vazo mund të shihen edhe gojujku shumëngjyrësh.
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 105.73

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 86.62

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 146.74

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 86.62

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 86.62

Buzëqeshëse

Trëndafila

Modesti
USD 86.62

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 89.17

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 86.62

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 86.62

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 86.62

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Karakter
USD 155.92

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Fyerje
USD 146.74

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 146.74

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri e Braktisur
USD 146.74

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Kthjelltësi
USD 86.62

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 86.62

Imagjinatë

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 86.62

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 146.74

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Dun Laogher. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Dun Laogher kohët e fundit : -