Inis Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 155.89

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Qejf
USD 155.89

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Jeta Është e Ëmbël
USD 155.89

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 128.82

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vdes për ty
USD 155.89

Vdes për ty

Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 92.02

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 92.02

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 165.63

Mahnitëse

Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 92.02

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 92.02

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Urime
USD 128.82

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshëse
USD 92.02

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO