Kork Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Cork është një qytet i pasur dhe shumëngjyrësh me shumë lule. Kopshtet Fota Arboretum ndodhen në qytet. Në këto kopshte mund të gjenden disa lloje të drunjëve lulëzues. Poashtu ndodhet edhe një koleksion i madh i trëndafilave. Livandot dhe rozmarinat poashtu rriten në kopshte, së bashku me tulipanët dhe zhabinët. Poashtu mund të shihni edhe tërfilin, lulen kombëtare të Irlandës.
Bashkim
USD 85.83

Bashkim

24 trëndafila

Qejf
USD 113.07

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 81.74

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 61.30

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 61.30

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 61.30

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 61.30

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 95.36

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Forcë
USD 81.74

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 61.30

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 61.30

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 61.30

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 110.35

Karakter

Trëndafila, gipsofila

E hirshme
USD 61.30

E hirshme

Karafila , trëndafila

Origjinale
USD 85.83

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 113.07

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri e Braktisur
USD 113.07

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Besnikëri
USD 85.83

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top