...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shikim i Shpejtë
USD 153.52

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Puthje
USD 126.87

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 110.61

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 153.52

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 110.61

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Qejf
USD 153.52

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 153.52

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 90.62

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Zonjë Zemërbardhë
USD 90.62

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 90.62

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 90.62

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 110.61

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO