Port Láirge Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pafajësi
USD 154.01

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

E mrekullueshme
USD 127.27

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Mirënjohje
USD 90.91

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 154.01

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rehati
USD 154.01

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Entuziaste
USD 90.91

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 154.01

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Optimizëm
USD 93.58

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 90.91

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 90.91

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 90.91

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E butë
USD 127.27

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO