Sandyford Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përkryerje
USD 126.51

Përkryerje

24 Trëndafila

Magjepsëse
USD 153.09

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 153.09

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 90.37

Entuziaste

Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 153.09

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 90.37

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 90.37

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Pajtim
USD 153.09

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

E ëmbël
USD 90.37

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Moderne
USD 90.37

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Lavdi
USD 90.37

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Joshje Sekrete
USD 110.30

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO