Tallaght Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 154.15

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Moderne
USD 90.99

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Jeta Është e Ëmbël
USD 154.15

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 90.99

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 90.99

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 154.15

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 90.99

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

E ëmbël
USD 90.99

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Flirtim
USD 90.99

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 154.15

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Durim
USD 90.99

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Mahnitëse
USD 163.78

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO