Trá Lí Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lavdi
USD 90.46

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 126.65

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Magjepsëse
USD 153.26

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.26

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 153.26

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Përjetësi
USD 126.65

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 90.46

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 162.83

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 90.46

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 90.46

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

E ëmbël
USD 90.46

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 162.83

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO