Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Irlandë. Ne dërgojmë lule me dorë në Dublin dhe 6 qytete, në Irlandë

Lulja kombëtare e Irlandës (Ireland) është tërfili, i cili mund të gjendet kudo nëpër fshatra, duke përfshirë këtu edhe kryeqytetin e Dublinit (Dublin). Ky tërfil ngjan shumë me tërfilin me tre fletë, i cili mbahet gjithmonë në jakën e xhaketës gjatë Ditës së Shën Patrikut. Irlandezët zakonisht dhurojnë këto lule: trëndafila me ngjyra të ndritshme, narcisin e verdhë dhe margaritarë të pikturuar. Margaritarët e bardhë shpesh i dhurohen vajzave të reja si një simbol i dashurisë nga admiruesit e tyre në shkollë. Orkidetë ekzotike janë gjithmonë popullore, ndërsa lulet e diellit dhurohen shpesh nga irlandezët si simbol i ndjenjës së mirë dhe miqësisë. Koha e pranverës sjell një mori ngjyrash në livadhet irlandeze ku lulet glob, lulet amarile dhe zambakët e Pashkëve janë ndër më të zakonshmet. Kryeqyteti i Dublinit është edhe shtëpia e festivalit më të madh të luleve në Irlandë (Ireland), i cili mbahet në parkun Phoenix, ku ekspozohen disa nga arredimet më të bukura me lule në vend. Dublini është edhe shtëpia e Festivalit të Kopshteve të Karlov, i cili nxjerr në pah disa nga kopshtarët dhe hortikulturalistët më të mirë në botë.

Buqeta të Popullarizuara në Irlandë


Joshje

Joshje

12 Trëndafila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

    
Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

    
E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

    
Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

    

Ofertë Speciale: Qëndrueshmëri

Informacion