Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Islandë. Ne dërgojmë lule me dorë në Rejkjavík dhe 6 qytete, në Islandë

Buqeta të Popullarizuara në Islandë


Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

   
Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

   
Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

   
Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila