Altamura Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E ëmbël
USD 73.40

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Meritë
USD 95.42

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë
USD 132.11

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.11

Vdes për ty

Trëndafila

Mikpritje
USD 102.76

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Pafajësi
USD 132.11

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 73.40

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dëshirë
USD 132.11

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Seksi
USD 139.45

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 73.40

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Urime
USD 102.76

Urime

Trëndafila dhe orkide

Tërheqje
USD 132.11

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO