Ankona Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Ftohtë
USD 73.40

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 102.76

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Ngasje
USD 132.12

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 73.40

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 110.10

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 95.42

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.12

Vdes për ty

Trëndafila

Përqafime
USD 95.42

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 95.42

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.76

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuri e Pastër
USD 132.12

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Joshëse
USD 73.40

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO