Aosta Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urime
USD 100.77

Urime

Trëndafila dhe orkide

Qejf
USD 129.56

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Vdes për ty
USD 129.56

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 100.77

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Urime
USD 100.77

Urime

Trëndafila dhe orkide

E butë
USD 100.77

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 71.98

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.57

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.97

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 71.98

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 129.56

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Vdes për ty
USD 129.56

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO