Ascoli Piceno Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 73.63

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Joshje
USD 95.72

Joshje

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.53

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 95.72

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Strehim
USD 132.53

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Unitet
USD 95.72

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 73.63

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Urime
USD 103.08

Urime

Trëndafila dhe orkide

Guximtare
USD 132.53

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 103.08

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 95.72

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Lavdi
USD 73.63

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO