Assemini Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përkryerje
USD 102.32

Përkryerje

24 Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 73.09

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E mrekullueshme
USD 102.32

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 95.01

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 73.09

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 131.55

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 73.09

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 102.32

Urime

Trëndafila dhe orkide

Paç Fat
USD 109.63

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 102.32

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Ngasje
USD 131.55

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Unitet
USD 95.01

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO