Avellino Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Tërheqje
USD 129.29

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Vdes për ty
USD 129.29

Vdes për ty

Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 93.38

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 129.29

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 93.38

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 71.83

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.56

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mahnitëse
USD 129.29

Mahnitëse

Trëndafila

Lavdi
USD 71.83

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 100.56

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 93.38

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.75

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO