Aversa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lavdi
USD 72.73

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Ego
USD 72.73

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.91

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.73

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Respekt
USD 101.82

Respekt

24 Trëndafila

Urime
USD 101.82

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.73

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.55

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Madhështore
USD 130.91

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.09

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 72.73

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 72.73

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO