Avezzano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përjetësi
USD 102.75

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 73.39

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Vdes për ty
USD 132.10

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 73.39

Imagjinatë

12 Trëndafila

Serenatë
USD 132.10

Serenatë

Orkid

Qëndrueshmëri
USD 95.41

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.75

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.39

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.41

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 132.10

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.09

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mahnitëse
USD 132.10

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO