Avola Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mirënjohje
USD 73.54

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 132.37

Vdes për ty

Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 73.54

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.95

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.54

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Kotësi
USD 102.95

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.60

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.31

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Pajtim
USD 132.37

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 132.37

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Mashtrim
USD 73.54

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Elegancë
USD 73.54

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO