Bacoli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Hare e ardhshme
USD 73.50

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.29

Vdes për ty

Trëndafila

Paqe
USD 73.50

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.89

Urime

Trëndafila dhe orkide

Respekt
USD 102.89

Respekt

24 Trëndafila

Lavdi
USD 73.50

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 73.50

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 132.29

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Mbyllje Hesapi
USD 95.54

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 73.50

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.24

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Kotësi
USD 102.89

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO