Bagnoli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 129.77

Vdes për ty

Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 129.77

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Fyerje
USD 129.77

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 72.09

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Urime
USD 100.93

Urime

Trëndafila dhe orkide

Pavdekshmëri
USD 72.09

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.09

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Ngasje
USD 129.77

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 93.72

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.14

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Fisnikëri
USD 93.72

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Shpërblim Për Mirësi
USD 129.77

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO