Barcellona Pozzo di Gotto Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Të Përkas Ty
USD 95.35

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 73.35

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Mashtrim
USD 73.35

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 73.35

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 102.69

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Vdes për ty
USD 132.03

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 73.35

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 73.35

Imagjinatë

12 Trëndafila

Urime
USD 102.69

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 95.35

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 102.69

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.35

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO