Barletta Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Krenare
USD 107.77

Krenare

12 Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 129.32

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Vdes për ty
USD 129.32

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 71.84

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 93.40

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.84

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 71.84

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Urime
USD 100.58

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.84

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 71.84

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Optimizëm
USD 107.77

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 93.40

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO