Belluno Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 132.81

Vdes për ty

Trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 73.78

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Forcë
USD 95.92

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 95.92

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 73.78

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 103.30

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E re
USD 73.78

E re

Zambakë dhe trëndafila

Lavdi
USD 73.78

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Unitet
USD 95.92

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 73.78

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Mbyllje Hesapi
USD 95.92

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.67

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO