Biancavilla Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Zonjë e Bukur
USD 73.75

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 132.75

Vdes për ty

Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 132.75

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 73.75

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Urime
USD 103.25

Urime

Trëndafila dhe orkide

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 73.75

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Festim
USD 132.75

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Lavdi
USD 73.75

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 95.87

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.87

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Forcë
USD 95.87

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 73.75

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO