Bollate Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Gjithnjë besnike
USD 96.18

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Respekt
USD 103.57

Respekt

24 Trëndafila

Urtësi
USD 73.98

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 73.98

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 133.17

Vdes për ty

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 133.17

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 133.17

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Fitore
USD 73.98

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 103.57

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 73.98

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Tërheqje
USD 133.17

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri Për Natyrën
USD 103.57

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO