Bolonja Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bologna është e njohur për plazhet, kullat dhe kafenetë e saj, por gjithashtu mburret me një shumëllojshmëri lulesh. Dyqanet shpesh dekorojnë ballinat e ndërtesave me lule në vazo siç janë margaritarët, manushqet tringjyrëshe dhe petuniat, përderisa gladiolat e prera janë dekore të bukur në tavolina. Krizantemat shfaqen vetëm në ditë zie. Tulipanët, dafodilet dhe krokuset janë një pamje e zakonshme në pranverë dhe këtu ka një numër të shkurreve të trëndafilave në qytet ku lulet e tyre janë të njohura për dhurata. Hardhitë ngjitëse të bougainvilleat dhe shkurret azalea ngjiten nëpër mure, përderisa zambakët bori të bardhë janë pamje e zakonshme gjatë Pashkëve, si dhuratë për kishën.
Falënderim
USD 125.44

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Elegancë
USD 69.69

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Rehati
USD 125.44

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 97.56

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Karakter
USD 125.44

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Pafajësi
USD 125.44

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 69.69

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Përkryerje
USD 97.56

Përkryerje

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 69.69

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 90.59

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 69.69

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 97.56

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 69.69

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Ego
USD 69.69

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Durim
USD 69.69

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 90.59

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 69.69

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 125.44

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bolonja. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bolonja kohët e fundit : -