Borgomanero Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ashpërsi
USD 73.51

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

E mrekullueshme
USD 102.92

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Vdes për ty
USD 132.33

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 73.51

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 132.33

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Besnike
USD 102.92

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 73.51

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 102.92

Urime

Trëndafila dhe orkide

Urime
USD 102.92

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 73.51

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Flirtim
USD 73.51

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Lavdi
USD 73.51

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO