Boscoreale Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Puthje
USD 103.41

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 103.41

Urime

Trëndafila dhe orkide

Fyerje
USD 132.96

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 73.87

Pranim Dashurie

Trëndafila

Meritë
USD 96.03

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 132.96

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 132.96

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Përulësi
USD 73.87

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Fisnike
USD 73.87

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.41

Urime

Trëndafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 132.96

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Pajtim
USD 132.96

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO