Bra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pranim Dashurie
USD 71.38

Pranim Dashurie

Trëndafila

Kotësi
USD 99.93

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 128.49

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 71.38

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 107.07

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 71.38

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 128.49

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 99.93

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.38

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 92.80

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.07

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Fyerje
USD 128.49

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO