Bresso Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e pa shkëmbyer
USD 99.58

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E mrekullueshme
USD 99.58

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Vdes për ty
USD 128.03

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 99.58

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.13

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 92.47

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 106.69

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 128.03

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 128.03

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 92.47

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Mashtrim
USD 71.13

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 128.03

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO