Caivano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mendime Qiellore
USD 129.55

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Origjinale
USD 100.76

Origjinale

12 Zambakë

Mikpritje
USD 100.76

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.55

Vdes për ty

Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 100.76

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 71.97

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Pranim
USD 71.97

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 71.97

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 100.76

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 93.56

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

E shijshme
USD 100.76

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Lavdi
USD 71.97

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO