Caltagirone Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mahnitëse
USD 132.11

Mahnitëse

Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.11

Vdes për ty

Trëndafila

Paqe
USD 73.40

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 73.40

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Urime
USD 102.76

Urime

Trëndafila dhe orkide

Vetmi
USD 102.76

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 73.40

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Nënshtrim
USD 132.11

Nënshtrim

24 Trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 132.11

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.40

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Lavdi
USD 73.40

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Virtyt
USD 73.40

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO