Caltanissetta Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lidhjet e Dhembshurisë
USD 71.16

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

E re
USD 71.16

E re

Zambakë dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 92.50

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 99.62

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vdes për ty
USD 128.08

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 128.08

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 92.50

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Përshtypje Që Zgjat
USD 128.08

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 92.50

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 92.50

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 99.62

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.16

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO