Canosa di Puglia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Meritë
USD 95.90

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Delikate
USD 73.77

Delikate

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.78

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 73.77

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Humor
USD 95.90

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Lartësi
USD 103.28

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.28

Urime

Trëndafila dhe orkide

Fyerje
USD 132.78

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Lavdi
USD 73.77

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.90

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.65

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Besnikëri
USD 103.28

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO